Νέες εργασίες στον κόμβο στον Άι Γιάννη Χωστό – Βγάζουν τα κολωνάκια για να περνούν τα φορτηγά

Τέταρτη ημέρα «λειτουργίας» του νέου προσωρινού κόμβου στον Άι Γιάννη Χωστό και τα συνεργεία της Περιφέρειας Κρήτης «ξηλώνουν» τα κολωνάκια που τοποθέτησαν το περασμένο Σάββατο.

Οι διορθωτικές κινήσεις έρχονται σε συνέχεια των προβλημάτων που προέκυψαν από την τοποθέτηση του κόμβου καθώς πέραν του κυκλοφοριακού χάους που προκάλεσε, ήταν απροσπέλαστος από τα βαρέα οχήματα.

Από το πρωί συνεργεία πραγματοποιούν εργασίες επί του κόμβου απομακρύνοντας τα μεταλλικά κολωνάκια που δημιουργούσαν πρόβλημα στην κίνηση των φορτηγών.

Στο σημείο θα τοποθετηθεί σκυρόδεμα και στη συνέχεια θα αφαιρεθούν και τα πλαστικά κολωνάκια από τον κόμβο, προκειμένου τα βαρέα οχήματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν αν εισέλθουν στον κόμβο, να μπορούν να τον «πατούν» για να είναι εφικτό να στρίψουν.

Υπενθυμίζεται πως αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει καταγραφεί από την ημέρα τοποθέτησης του προσωρινού κόμβου και όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 και την Μαρία Μπινιχάκη ο  πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Χωστού Μενέλαος Καρακωσταντάκης, πλέον η Περιφέρεια Κρήτης να αναζητά νέα λύση για την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού χάους που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο σημείο, με τις αποφάσεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα