Μήνυμα ειρήνης: Μια Ρωσίδα και ένας Ουκρανός ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου

Μήνυμα ειρήνης έστειλαν μια Ρωσίδα και ένας Ουκρανός, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο, στον Μόλυβο της Λέσβου.

Η Τατιάνα Φιλίπποβα από τη Ρωσία και ο Γιούρι Καλμίκοβ από την Ουκρανία, έδωσαν χθες όρκους αιώνιας αγάπης σε ένα ονειρεμένο σκηνικό, στο ηλιοβασίλεμα πάνω στη θάλασσα. Το ζευγάρι έστειλε σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ότι και οι πιο μεγάλες δυσκολίες ξεπερνιούνται με την αγάπη, που είναι πιο δυνατή και από τον πόλεμο.

«Όταν οι άνθρωποι ενώνονται αγωνίζονται για την ειρήνη στον κόσμο. Εύχομαι αυτοί που αγωνίζονται για την ελευθερία να είναι ευτυχισμένοι και να αισθάνονται την ελευθερία που νιώθουμε και εμείς. Ευχόμαστε ο κόσμος να είναι πάντα ειρηνικός και με αγάπη και όλοι να αγαπούν τους άλλους όπως εμείς» δήλωσε το ζευγάρι φανερά συγκινημένο.

Γιατί έγινε ο γάμος στη Λέσβο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζευγάρι, που ζει στο Βέλγιο, αποφάσισε να παντρευτεί στον Μόλυβο ύστερα από προτροπή μιας φίλης του. Ο γάμος έγινε σε ένα ονειρεμένο σκηνικό, η νύφη πήγε με βάρκα στον προβλήτα του ξενοδοχείου Olive Press, όπου την υποδέχθηκε ο γαμπρός και το μυστήριο έγινε την ώρα που έδυε ο ήλιος.

Μεγάλη η χαρά και της διοργανώτριας γάμων Γαβριέλας Βατή, η οποία δήλωσε ότι «ο Μόλυβος ήταν το σημείο ένωσης και αγάπης μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας. Η αγάπη που νιώθει το ζευγάρι θέλει να την στείλει σε όλο τον κόσμο, γιατί η αγάπη νικάει τα πάντα ακόμη και τον πόλεμο».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα