Μαριαγάπη Ξυπολιά: Σπάει τη σιωπή της για τον χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Πρέπει να διαβάσετε

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Μαριαγάπη Ξυπολιά. Το νεαρό μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτήν την περίοδο. Γενικά έχουν συμβεί πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η απόσταση έπαιξε σίγουρα πολύ ρόλο. Όταν είχα φύγει για την Κίνα μισό χρόνο, είχαμε περάσει διάφορες φάσεις, αλλά το δουλέψαμε. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Σίγουρα εγώ δεν ήθελα να καταλήξει έτσι. Όλα για καλό πιστεύω ότι γίνονται».

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Μια σχέση από απόσταση σίγουρα δεν είναι εύκολη. Θέλει θέληση κι από τους δύο. Την είχαμε τη θέληση για πολύ καιρό, αλλά σιγά σιγά αρχίσαμε να κουραζόμαστε κι οι δύο. Όσες φορές προσπαθείς να σώσεις κάτι, γίνεται λίγο χειρότερο αν δεν υπάρχει ίδια προσπάθεια κι από τα δύο άτομα. Οπότε καταλαβαίνεις πως σιγά σιγά διαλύεται αυτό».

«Θέλουμε διαφορετικά πράγματα κι από τη δουλειά μας κι από τα προσωπικά μας. Οπότε αυτό κάνει clash κι έπαιξε ρόλο και το timing κι η πίεση που φάγαμε από τη δημοσιότητα, όταν βγήκαμε από το GNTM. Ήμασταν μαζί 2 χρόνια. Δεν είναι κάτι απλό να τον διαγράψεις. Δεν βρίσκω νόημα να διαγράφω φωτογραφίες. Ίσως κάποια στιγμή το κάνω, όταν το νιώσω», κατέληξε.

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα