Κορωνοϊός: «Έκλαιγα εγώ κι οι νοσοκόμες μαζί» – Συγκινεί γυναίκα που γέννησε ενώ ήταν διασωληνωμένη

Τη δική της συγκλονιστική εμπειρία περιγράφει μια γυναίκα που γέννησε το μωρό της ενώ ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Η ίδια δηλώνει πως δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί, τονίζει πως πλέον είναι καλά τόσο η ίδια όσο και το βρέφος της ενώ θυμάται την περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό.

Η μαρτυρία της

«Με διασωλήνωσαν στην εντατική μαζί με το έμβρυο… Ξαφνικά άρχισα να μην αισθάνομαι καλά να μην μπορώ να αναπνεύσω, να νιώθω ότι το οξυγόνο μέσα στο δωμάτιο δεν είναι αρκετό. Με έφερε ο άντρας μου στο νοσοκομείο κι εκεί ξεκίνησαν όλα. Χειροτέρεψε πολύ η κατάσταση μου και διασωληνώθηκα», δήλωσε η γυναίκα στον ΣΚΑΪ.

Η κυρία Δήμητρα ανέφερε πως διαγνώστηκε με κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο ενώ διένυε τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Παρέμεινε για 21 μέρες στην εντατική.

«Έπιασα και είδα ότι το παιδί μου δεν υπάρχει στην κοιλιά και άρχισα και φώναζα κι έκλαιγα. ”Πού είναι το παιδί μου έλεγα και τότε είπα Δήμητρα πρέπει να φανείς δυνατή”. Ο γιατρός μου είπε ότι έκανα θεαματική άνοδο», περιγράφει.

«Κλάματα, επί δέκα λεπτά. Έκλαιγα εγώ, έκλαιγαν και οι νοσοκόμες δεν το πίστευα ότι τα καταφέραμε και είμαστε και οι δυο ζωντανοί. Φοβόμουν πάρα πολύ για τη ζωή του παιδιού, νόμιζα δεν θα τα καταφέρει. Παρακαλούσα τους γιατρούς. Βοηθήστε το παιδί μας», λέει και στέλνει το δικό της μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα