Κλειδώνει η αναβολή στο ΣτΕ για ΒΟΑΚ | Προς 1 Οκτωβρίου η εκδίκαση

Δεδομένη θεωρείται η αναβολή των προσφυγών που έχουν καταθέσει οι δήμοι Ηρακλείου και Μαλεβιζίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις παρακάμψεις του ΒΟΑΚ.

του Σωτήρη Μεταξά

Το Υπουργείο Υποδομών, για μία ακόμη φορά, επέλεξε την τακτική να μην αποστείλει φάκελο με τη δική του επιχειρηματολογία, σε μία προσπάθεια να… κερδίσει χρόνο μέχρι την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο για το τμήμα παραχώρησης “Ηράκλειο – Χανιά”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Creta24.gr η εκδίκαση θα οριστεί από το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας στη 1 Οκτωβρίου.

Οι δύο δήμοι έχουν καταθέσει πλήρεις φακέλους στο ΣτΕ ωστόσο το υπουργείο υποδομών δήλωσε… φόρτο εργασίας, δεν κατέθεσε απόψεις και απομένει το τυπικό σκέλος της σημερινής αναβολής.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η βοηθός εισηγητή του ΣτΕ απέστειλε στις 28 Μαρτίου υπόμνημα προς το υπουργείο προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του αναφορικά με τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί.

Προηγούμενο

Tροχαίο με πρόβατα στον ΒΟΑΚ | Συνελήφθη ο βοσκός

Επόμενο

Πήγαινε να πάρει περιπολικό για να ξεκινήσει την υπηρεσία του ο αστυνομικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Κάλεσμα για εγγραφή και φοίτηση στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καστελλίου για το επόμενο σχολικό έτος 2025-26

Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας λειτουργεί Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) στο Καστέλλι, μια σύγχρονη δομή εκπαίδευσης ενηλίκων, που απευθύνεται…
Περισσότερα

Επιτυχημένες δράσεις για τον «Κύκλο του Πολιτισμού» στο Δεμάτι – Την Κυριακή ο τελευταίος «σταθμός» σε Λύττο και το Αμαριανό

Άλλη μία βραδιά αφιερωμένη στον πολιτισμό, την παράδοση και τη μουσική, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, μέσα σε…