Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο τους

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ κατέληξαν σε συμβιβασμό για το διαζύγιό τους, γεγονός που αποτρέπει τη δίκη που είχε οριστεί για τις 14 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το AP, το πρώην ζευγάρι και οι δικηγόροι τους κατέθεσαν έγγραφα με τους όρους που έχουν συμφωνήσει στο ανώτερο δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας την επικύρωση του δικαστή.

200.000 δολαρίων τον μήνα διατροφή

Μεταξύ των όρων είναι η κοινή επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους -ηλικίας από 3 έως 9 ετών- ενώ ο Κάνιε Γουέστ θα καταβάλλει διατροφή ύψους 200.000 δολαρίων τον μήνα στην Κιμ Καρντάσιαν για τα παιδιά.

Θα μοιράζονται εξίσου τα έξοδά τους για την ασφάλεια, την ιατρική περίθαλψη, και το ιδιωτικό σχολείο τους.

To πρώην ζευγάρι χώρισε επίσημα μετά από οκτώ χρόνια τον Μάρτιο αλλά δεν είχαν βρει λύση σε θέματα περιουσιακά και επιμέλειας. Είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο και σε μεγάλο βαθμό οι περιουσίες τους ήταν διαχωρισμένες.

 

Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για την Κιμ και ο πρώτος για τον ράπερ

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2012 και 2 χρόνια μετά, τον Μάιο του 2014, παντρεύτηκαν. Η πρώτη κρίση στον γάμο τους ήρθε το 2020, την περίοδο που ο ράπερ είχε θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

Η Καρντάσιαν τότε αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή και ζήτησε από τους θαυμαστές της να δείξουν «συμπόνια» για την «περίπλοκη και επώδυνη» κατάσταση που περνούν.

Τον Φεβρουάριο του 2021 η τελεπερσόνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Γουέστ, μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου.

Στα έγγραφα που κατατέθηκαν δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Επιθυμώ πολύ να χωρίσω. Ζήτησα από τον Κάνιε να κρατήσει το διαζύγιό μας μυστικό, αλλά δεν το έχει κάνει. Ο Κάνιε έχει δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές παραπληροφορίες σχετικά με τα ιδιωτικά οικογενειακά μας θέματα και τη συν-γονική μας σχέση, γεγονός που μου έχει δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία. Πιστεύω ότι το δικαστήριο που θα τερματίσει την οικογενειακή μας κατάσταση θα βοηθήσει τον Κάνιε να αποδεχτεί ότι η συζυγική μας σχέση έχει τελειώσει και να προχωρήσει σε έναν καλύτερο δρόμο που θα μας βοηθήσει στην ειρηνική συνεκπαίδευση των παιδιών μας».

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα