Κάνιε Γουέστ: Κατεβαίνει για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024

Πρέπει να διαβάσετε

Οι ακραίες δηλώσεις του έχουν προκαλέσει χιλιάδες αντιδράσεις, έχει χάσει followers, συμφωνίες εκατομμύριων και πολλούς φίλους από το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Παρόλα αυτά ο Κάνιε Γουέστ δεν πτοήθηκε καθόλου και αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής το 2024.

Ο διάσημος ράπερ παραδέχτηκε ότι ο Μίλο Γιαννόπουλος είναι αυτός που τον στηρίζει και τον βοηθάει στην καμπάνια του σε βίντεο και κυκλοφόρησε στο Twitter αλλά όχι στον δικό του λογαριασμό.

Η πλατφόρμα είχε κλειδώσει τον προσωπικό του λογαριασμό μετά τις προκλητικές του δηλώσεις αλλά ο Γουέστ βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει τις προθέσεις του.

 

«Αυτός είναι ο Milo, που βοηθάει στην καμπάνια», είπε ο 45χρονος ράερπ, στο βίντεο που δημοσίευσε ο λογαριασμός «PatriotTakes» με έναν να ρωτάει αν «αυτό είναι ανακοίνωση».

Στη συνέχεια, ο εικονολήπτης ρώτησε τον Γουέστ, «Δηλαδή θα είσαι υποψήφιος;». «Ναι», απάντησε  γελώντας. «Είναι απλό, γιατί κανείς δεν μπορεί να μου πει, ξέρεις, «πρέπει να πεις αυτό, δεν πρέπει να πεις εκείνο»,  Απλώς προχωράμε προς το μέλλον».

Νωρίτερα την Κυριακή, ο μουσικός που έγινε σχεδιαστής δημοσίευσε ένα μήνυμα στο προφίλ του στο Twitter για να δει αν ο λογαριασμός του αποκαταστάθηκε από τότε που ο Έλον Μασκ ανέλαβε την εταιρεία.

“Δοκιμάζω αν το Twitter μου ξεμπλόκαρε”, έγραψε ο West στους σχεδόν 32 εκατομμύρια ακολούθους του.

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα