Ιβάν Σβιτάιλο: «Βίωσα bullying γιατί έκανα μπαλέτο – Με φώναζαν “Αλβανό”»

Πρέπει να διαβάσετε

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο ηθοποιός και χορευτής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά του και αναφέρθηκε στο bullying που είχε βιώσει στα παιδικά του χρόνια.

Ο ίδιος είναι πανευτυχής που θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας και βλέπει την οικογένειά του να μεγαλώνει.

«Νιώθω υπέροχα που θα γίνω για δεύτερη φορά πατέρας και μεγαλώνει η οικογένεια. Ήμασταν μαζί με την γυναίκα μου όταν μάθαμε ότι είναι έγκυος. Το θέλαμε και οι δυο», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

«Δεν είχα σχέσεις με τον πάτερα μου»

Στη συνέχεια έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και το bullying που δέχτηκε τα πρώτα χρόνια που βρέθηκε στην Ελλάδα.

«Για 20 χρόνια δεν είχα σχέσεις με τον πάτερα μου. Ήταν βάρια αλκοολικός και κάποια στιγμή έχασε τη συνείδηση του. Δεν μπορούσα να έχω μια ουσιαστική επικοινωνία», είπε και συμπλήρωσε πως είχε πάρει κιλά εξαιτίας του πένθους για την «απώλειά» του.

«Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα βίωσα bullying γιατί ήμουν ένα αγόρι 10 χρονών που έκανε μπαλέτο. Όταν ήμουν μικρός με φώναζαν «Αλβανό» ενώ ήμουν Ουκρανός», δήλωσε.

Πολλές ήταν οι δουλειές που έκανε ο Ιβάν Σβιτάιλο όταν αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. Δούλεψε σε κουζίνα, σε μεταφορές και ως σερβιτόρος.

Αυτή την περίοδο, ο Ιβάν Σβιτάιλο ξεκινά γυρίσματα για μία κωμωδία που θα προβληθεί στην ΕΡΤ.

«Όταν δυσκολευόμουν οικονομικά έκανα κι άλλες δουλειές. Δούλεψα σε κουζίνα, μεταφορές, σερβιτόρος. Τώρα ξεκινάω γυρίσματα για μια κωμωδία στην ΕΡΤ», κατέληξε.

ΠηγήIn.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα