Ηράκλειο: Viral το «ατυχές» παρκάρισμα στο νοσοκομείο (εικόνες)

Πρέπει να διαβάσετε

Βιαζόταν να παρκάρει ή του… έφυγε το αυτοκίνητο; Άγνωστο πως το κόκκινο φορτηγάκι βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, παρκαρισμένο το μισό και αιωρούμενο το υπόλοιπο στο πάρκινγκ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η εικόνα προκαλεί φόβο καθώς σε ένα σημείο με τόση κίνηση η πιθανότητα ατυχήματος σε περίπτωση που το όχημα «γλιστρήσει» είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο φορτηγάκι βρίσκεται στο ίδιο σημείο από το πρωί της Δευτέρας, ενώ όταν επιχειρήθηκε το «ατυχές» παρκάρισμα παραλίγο να πέσει πάνω σε σταθμευμένο όχημα εργαζομένου του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η εικόνα έχει γίνει viral χάρη στην ανάρτηση του Διευθυντή της Γναθοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου. Γνωστός για το αστείρευτο χιούμορ του ο κ. Γιώργος Μαστοράκης σχολιάζει το νέο περιστατικό στο νοσοκομείο δίνοντας τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν:

«Πρωί πρωί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο Έλληνας θέλει να μπει στο ιατρείο με το αυτοκίνητο. Και μόλις μπει, έχει την απαίτηση να σταματήσει αμέσως ο γιατρός την εξέταση όσων προηγούνται και να ασχοληθεί αποκλειστικά εκείνον. Καθημερινά συμβαίνει».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα