Στο απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε Γυμνάσιο του Ηρακλείου, με δύο μαθητές να καταλήγουν στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση, αναφέρθηκε μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου Γιάννης Καραγιαννίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Σύλλογος Διδασκόντων θα αποφασίσει για το περιστατικό και ήδη το ένα από τα δύο παιδιά έχει αλλάξει σχολείο, με πρωτοβουλία των γονέων του. «Περιμένουμε την απόφαση του Συλλόγου για το δεύτερο μαθητή, τι ποινή θα επιβληθεί. Η μεγαλύτερη είναι η αλλαγή του σχολικού περιβάλλοντος. Αυτό θα το αποφασίσει όμως ο Σύλλογος Διδασκόντων».

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Creta24, όλα έγιναν σε γυμνάσιο που βρίσκεται στην πόλη, όπου δύο μαθητές έβαλαν στα μπουκάλια του νερού συμμαθητών τους αντισηπτικό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο μαθητές έριξαν αντισηπτικό σε μπουκάλια νερού και μάλιστα δύο μαθητές ήπιαν νερό με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στους μαθητές έγινε πλύση στομάχου και ο ένας πήρε εξιτήριο, ενώ ο δεύτερος έλαβε εξιτήριο λίγες ημέρες αργότερα.