Ηράκλειο: «Θύμα» των έργων της ΔΕΥΑΗ διανομέας που έπεσε σε χαντάκι

«Άγιο» είχε ένας διανομέας στο Ηράκλειο, το απόγευμα της Τρίτης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, όλα συνέβησαν όταν ο διανομέας κατέβαινε την Λ. Εθνικής Αντίστασης των Βασιλειών και στην συμβολή με την Ζωοδόχου Πηγής, έπεσε σε ένα χαντάκι.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες συνεργείο της ΔΕΥΑΗ, βρέθηκε στο σημείο όπου πραγματοποίησε εργασίες, προκειμένου να αποκαταστήσει μια βλάβη. Ωστόσο, δεν τοποθέτησαν καν σήμανση, ώστε οι διερχόμενοι οδηγοί να μπορέσουν να ειδοποιηθούν για τα «αυλάκια» που είχαν σχηματιστεί, μετά το σκάψιμο του δρόμου.

«Είχα άγιο»

Μιλώντας στο Creta24, ο διανομέας Βασίλης Χιώτης, αναφέρει πως γύριζε από μια παραγγελία στις 18.30 το απόγευμα, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του οχήματος του.

«Γλίστρισα και σύρθηκα σε μια απόσταση 10 – 15 μέτρων. Είχαν σκάψει ένα χαντάκι στην μέση του δρόμου, από την απέναντι πλευρά ερχόταν ένα αυτοκίνητο και έπεσα πάνω του. Ευτυχώς εγώ δεν έπαθα κάτι, είχα άγιο» τονίζει ο κ. Χιώτης, με τον ίδιο να προσθέτει όμως, πως τόσο το μηχανάκι που οδηγούσε όσο και το αυτοκίνητο υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

«Δεν είχε καμία σήμανση, είναι τώρα 2η – 3η ημέρα, πρέπει να το δουν, γιατί αν δεν έχουν πέσει μέσα και άλλοι, σίγουρα θα πέσουν» σημειώνει ο ίδιος.

Διαμαρτύρονται κάτοικοι και εργαζόμενοι

Από την πλευρά της, η υπάλληλος καταστήματος της περιοχής Γιάννα Χαλκιαδάκη υποστήριξε, πως έριξαν χώματα στο σημείο όπου έγινε το έργο, προκειμένου να καλυφθεί το χαντάκι, με αφορμή το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες.

«Τα χώματα τα έριξαν σήμερα, μετά που ήρθε η ΕΛ.ΑΣ. λόγω του ατυχήματος που έγινε. Έχουν τελειώσει τα έργα 3 μέρες και τα άφησαν έτσι. Τέσσερα ατυχήματα έχουν γίνει από μηχανάκια και αυτοκίνητα που έπεσαν μέσα. Η σήμανση μπήκε σήμερα, πριν δεν είχαν βάλει κάτι» μας αναφέρει, η κα. Χαλκιαδάκη.

Κάτοικος της περιοχής, επανέλαβε πως δεν υπήρχε καμία σήμανση στο σημείο, κάτι που το καθιστά πολύ επικίνδυνο.

«Επτά χρόνια μένουμε εδώ και η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει. Δεν υπάρχει σήμανση και κάποιος πρέπει να μεριμνήσει, για να φτιαχτεί εδώ το σημείο» σημειώνει ο ίδιος.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα