Εντατικά συνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος φρεζαρίσματος και ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Ηρακλείου, μεθοδικά, με διαφάνεια και με προτεραιοποίηση σε συνεργασία τις Δημοτικές Κοινότητες, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η ιδανική αξιοποίηση της ανοιχτής χρηματοδοτικής γραμμής που πέτυχε η Δημοτική Αρχή από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων.
Σήμερα Τετάρτη 28 Μαΐου ξεκινούν εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην 3η κοινότητα του Δήμου Ηρακλείου», στην περιοχή της Θερίσου και συγκεκριμένα επί των οδών Λεβήνου (από τη συμβολή της με τη Λεωφ. 62 Μαρτύρων έως τη συμβολή της με την οδό Μιχ. Αρχαγγέλου), Ανωγείων (από τη συμβολή της με την Λεωφ. Μίνωος έως τη συμβολή της με την οδό Λεβήνου), Μιχ. Αρχαγγέλου (από τη συμβολή της με την Λεωφ. Μίνωος έως τη συμβολή της με την οδό Λεβήνου), Διον. Φραγκιαδάκη (από τη συμβολή της με τη Λεωφ. 62 Μαρτύρων έως τη συμβολή της με την οδό Μιχ. Αρχαγγέλου), Πριανσού (από τη συμβολή της με τη Λεωφ. 62 Μαρτύρων έως τη συμβολή της με την οδό Μιχ. Αρχαγγέλου) και Αντιγόνης (από τη συμβολή της με την οδό Ανωγείων έως τη συμβολή της με την οδό Μιχ. Αρχαγγέλου).
Η διάρκεια των εργασιών υπολογίζεται σε δεκαπέντε ημέρες με τη Δημοτική Αρχή να ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.