Ηράκλειο: Συνεχίζει να δίνει μάχη η Κρουσταλένια – Έκκληση για βοήθεια

Πρέπει να διαβάσετε

Έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει κάνουν οι φίλοι της Κρουσταλένιας, της γυναίκας που πριν από περίπου 3 μήνες υπέστη αλλεργικό σοκ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, λίγες μόλις μέρες μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της.

Η 40χρονη, μητέρα τριών παιδιών, που νοσηλεύεται πλέον σε κέντρο αποκατάστασης, έδειξε τις προηγούμενες ημέρες τα πρώτα σημάδια επικοινωνίας με το περιβάλλον.

Σε ανάρτησή της η Γεωργία Μεταξάκη αναφέρει πως, «τα έξοδα είναι πολύ μεγάλα και ο άντρας της που είναι άγρυπνος φρουρός στο πλάι της δυσκολεύεται να ανταποκριθεί» και ζητά από όποιον μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια της Κρουσταλένιας να επιστρέψει στα παιδιά της.

Η ανάρτηση:

«Η Κρουσταλένια είναι μόλις 40 ετών και μητέρα τριών υπέροχων παιδιών ,του Λευτέρη 7 ετών της Ειρήνης 6 ετών και του Χαράλαμπου που είναι μόλις 3 μηνών.

Δυστυχώς εδώ και 3 μηνες καλείται να δώσει την μεγαλύτερη μάχη για την ίδια της τη ζωή.  Την Τρίτη ημέρα μετά τη γέννηση του μπέμπη υπέστη αλλεργικό σοκ ενώ βρισκόταν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και ανακοπή καρδιάς (σίγουρα το είχατε διαβάσει στις εφημεριδες) διασωληνώθηκε και έμεινε στην εντατική 20 ημέρες χωρίς να δίνει κανένα σημάδι επικοινωνίας.

Φοβούμενοι όμως οι γιατροί για μια νοσοκομειακή λοίμωξη την έβγαλαν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης στο ΟΛΥΜΠΙΑ όπου της προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Η μανούλα αυτή τη στιγμή έχει δείξει τα πρώτα σημάδια επικοινωνίας, έχει ανοίξει τα μάτια και προσπαθεί να μιλήσει με πολύ μεγάλη δυσκολία … δυστυχώς δεν σιτίζεται απο το στόμα ούτε δείχνει νευρολογικά κάποια βελτίωση, όμως εμείς όλοι που την αγαπάμε και πιστεύουμε στην δύναμη της ξέρουμε ότι θα τα καταφέρει.

Γιατί πρέπει να δώσει τις αγκαλιές στο μωρό της που δεν πρόλαβε να χαρεί και στα 2 μεγαλύτερα παιδιά της που την αναζητούν καθημερινά. Τα έξοδα είναι πολύ μεγάλα και ο άντρας της που είναι άγρυπνος φρουρός στο πλάι της δυσκολεύεται να ανταποκριθεί.

Ζητάμε τη βοηθεια σας για να μπορέσει αυτή η κοπέλα να σηκωθεί από το κρεβάτι και να ξανακερδίσει τη ζωή.

Για όποιον θέλει να βοηθήσει:
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΚΡΟΥΣΤΑΛΕΝΙΑ
ΙΒΑΝ GR3808700110000300003219791».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα