Ηράκλειο: Συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Πρέπει να διαβάσετε

Σε δραματική κατάσταση παραμένει η Θεσσαλία  μετά το  χτύπημα της κακοκαιρίας Daniel, όπου κυριολεκτικά οι πλημμύρες δεν έχουν προηγούμενο και προκαλούν χάος.

Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου σημειώνει:

“Οι ζημίες είναι τεράστιες αυτή την στιγμή, όμως προέχει Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η κατάσταση  που επικρατεί  στις πληγείσες  περιοχές  και γενικότερα στη Θεσσαλία λόγω των  πλημμυρών, καθιστά επιβεβλημένη την αρωγή όλων μας προς τους πληγέντες συνάνθρωπους μας.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου για ακόμη μια φορά στέκονται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και ζητάμε την στήριξη των Ηρακλειωτών για τη συγκέντρωση των παρακάτω πραγμάτων πρώτης ανάγκης:

-ΝΕΡΟ
-ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
-ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
-ΒΡΕΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ
-ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ(ΠΑΝΕΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ)”

Η συγκέντρωση των πραγμάτων θα γίνεται στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου επί της  Λεωφόρου Δημοκρατίας 10 καθημερινά, από τις 8 το πρωί έως 8 το βράδυ.

“Ας ανταποκριθούμε στο κάλεσμα ανθρωπιστικής βοήθειας, δίνοντας ελπίδα και στήριξη στους συνάνθρωπους μας που βρίσκονται σε πραγματικό αδιέξοδο” σημειώνεται καταληκτικά στην ανακοίνωση του Ε.Κ.Η.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα