Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 66χρονος λυράρης

Πρέπει να διαβάσετε

Προφυλακίστηκε ο 66χρονος λυράρης ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία ανηλίκου αλλά και για γενετήσιες πράξεις εις βάρος του μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα.

H απολογία ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στα Δικαστήρια για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, αφού πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στους γύρω δρόμους.

O 66χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Διονύση Βέρρα, έχει πέσει θύμα πλεκτάνης όπως ισχυρίστηκε. 

Ο λυράρης αναχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την πίσω πόρτα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το 2018 φαίνεται να ξεκινούν τα καταγγελλόμενα μαρτύρια που βίωνε ο ανήλικος, φερόμενο ως θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον 66χρονο κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία το παιδί εξεταζόμενο παρουσία ψυχολόγου είπε στους αστυνομικούς της ασφάλειας ότι τη συγκεκριμένη χρονιά έξω από το φροντιστήριό του τον προσέγγισε ένα άγνωστο προς εκείνον άτομο προφασιζόμενο φιλική σχέση μεταξύ του ιδίου και της οικογένειάς του.

«Ο κατηγορούμενος λέει ότι δεν γνωρίζει το παιδί»

Ότι δεν γνωρίζει καν το παιδί ισχυρίζεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Διονύση Βέρρα, ο 66χρονος λυράρης. «Έχω την εικόνα ότι μπορεί να ήξερα φατσικά τον πατέρα του», δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους.

«Η δικογραφία είναι στα χέρια του εισαγγελέα, δεν γνωρίζουμε το μέγεθος και το περιεχόμενό της ούτε και τις αποδείξεις, αν υπάρχουν τέτοιες, που να βεβαιώνουν την οποιαδήποτε κατηγορία βαραίνει τον εντολέα μου. Δηλώνει αθώος, μιλάει για μια πλεκτάνη σε βάρος του», ανέφερε ο κ. Βέρρας.

«Ο κατηγορούμενος λέει ότι υπάρχει μια δικογραφία με βάση μια περιγραφή του παιδιού. Ο ίδιος λέει ότι δεν γνωρίζει το παιδί και φαίνεται ότι στοιχείο από την πλευρά του κατηγορούμενου που να τον συνδέει με οποιονδήποτε τρόπο με όσα λέει το παιδί δεν υπάρχει. Αυτό υποστηρίζει», συμπλήρωσε.

Ο κ. Βέρρας αναφέρθηκε και στον γιατρό που φέρεται να εμπλέκεται στη υπόθεση. «Απ’ ότι μπορώ να καταλάβω ο γιατρός δεν έχει καμία σχέση όχι μόνο με τον κατηγορούμενο αλλά και καμία σχέση με κάτι συγκεκριμένο σε σχέση με την κατηγορία».

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα