Ηράκλειο: Πως ο 63χρονος δέχθηκε τα σκάγια από την καραμπίνα του ξαδέρφου του ενώ κυνηγούσαν

Πρέπει να διαβάσετε

Ο λαγός και η κακή θέση που είχαν πάρει οι δύο συγγενείς και κυνηγοί για να πιάσουν το θήραμα, προκάλεσε το χθεσινό ατύχημα, το οποίο ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Από τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές προκύπτει πώς σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό που έστειλε στο νοσοκομείο τον 63χρονο από τα σκάγια της καραμπίνας του 73χρονου εξαδέλφου του.

Όπως περιγράφεται, οι δύο άνδρες βρίσκονταν σε απόσταση 20 μέτρων ο ένας από τον άλλο, “αλλά δεν ήταν σε ορθή γωνία, ώστε η διασπορά από τα σκάγια να μην πλήξει τον 63χρονο. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο λαγός κινήθηκε προς το μέρος του 63χρονου, χωρίς ο 73χρονος να έχει αντιληφθεί, λόγω και της θαμνώδους περιοχής ότι εκεί κοντά ήταν το μετέπειτα θύμα. Ρόλο έπαιξε και μια ελιά που εμπόδιζε την ορατότητα και το κακό δεν άργησε να γίνει” σχολίασε αρμόδια πηγή.

Ο 73χρονος μόλις αντιλήφθηκε ότι άθελα του τραυμάτισε τον συγγενή του, παρά το σοκ του, έδρασε αστραπιαία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν. Με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής κι από εκεί με ασθενοφόρο στο εφημερεύων νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα