Ηράκλειο: Δίπλα στους αγρότες ο Δήμαρχος – «Γνωστά και διαχρονικά τα αιτήματα του κλάδου»

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα κ. Ιπποκράτης Σκαντζάκης, στηρίζουν τα δίκαια αιτήματα του αγροτικού κόσμου ολόκληρης της Κρήτης, καθώς και των αγροτών και κτηνοτρόφων του Δήμου Φαιστού, με αφορμή το Παγκρήτιο Αγροτικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στις 8 Σεπτεμβρίου στο χώρο έξω από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Τα προβλήματα του κλάδου είναι γνωστά και διαχρονικά, με εντονότερα τα ζητήματα αύξησης του κόστους παραγωγής, αλλά και της έλλειψης εργατών γης. Με δεδομένο το γεγονός πως ο Δήμος Φαιστού στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Πρωτογενή Τομέα, η αντιμετώπιση των συνολικών προβλημάτων συνδέεται άμεσα με την καθημερινότητα χιλιάδων επαγγελματιών που ασχολούνται με τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα.

Εκτός από τη δεδομένη στήριξη μας στον αγώνα αγροτών και κτηνοτρόφων, δηλώνουμε παράλληλα πως θα συνεχίσουμε θεσμικά τις διεκδικήσεις μας από όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και ειδικότερα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως άλλωστε πράττουμε όλο αυτό το διάστημα».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα