Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022
17.2 C
αίθριος καιρός - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

ΗΠΑ: Άφησαν βρέφος τριών μηνών στο αυτοκίνητο για δύο ώρες και πέθανε

Πρέπει να διαβάσετε

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Ουάσινγκτον με ένα βρέφος μόλις τριών μηνών να χάνει τη ζωή του αφού έμεινε μόνο του στο αυτοκίνητο μέσα στον καύσωνα.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα το αυτοκίνητο βρισκόταν στο Park Road NW και όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί το μωρό είχε απομακρυνθεί από το όχημα.

Δεν είχε τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των διασωστών να το σώσουν, δεν τα κατάφερε.

Ο πατέρας είπε ότι το βρέφος βρισκόταν για δύο ώρες στο αμάξι ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες άφησαν το μωρό στο όχημα με αποτέλεσμα να πεθάνει, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από θερμοπληξία.

Η αστυνομία αναμένει ακόμα τα αποτελέσματα της νεκροτομής.

Τα αυτοκίνητα είναι πολύ επικίνδυνα για τα παιδιά καθώς με κλειστές πόρτες και παράθυρα η θερμοκρασία είναι πολύ μεγαλύτερη από την εξωτερική και είναι αρκετές οι περιπτώσεις γονέων στις ΗΠΑ που έχουν παραμελήσει τα παιδιά τους και τα έχουν αφήσει στα οχήματα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Υπάρχει ήδη εγκατεστημένη τεχνολογία σε ορισμένα νέα αυτοκίνητα που ειδοποιεί τους οδηγούς να ελέγξουν το πίσω κάθισμα πριν φύγουν από το αυτοκίνητο ή να τους ειδοποιήσουν ότι το παιδί κάθεται ακόμα στο καθισματάκι του.

Ο μικρός Άρον είναι το 15ο παιδί θύμα φέτος.

Πηγήcnn.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα