Ιωάννινα: Κατέληξε ο 57χρονος αστυνομικός μετά τον αυτοπυροβολισμό

Ο 57χρονος εντοπίστηκε από συναδέλφους του μέσα στο γραφείο του, πεσμένος σε μια λίμνη αίματος, φέροντας τραύμα από το υπηρεσιακό του όπλο

Τραγική κατάληξη είχε η απόπειρα αυτοχειρίας που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο Αστυνομικό Μέγαρο των Ιωαννίνων. Ο 57χρονος αστυνομικός, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο γραφείο του, άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρη την αστυνομική δύναμη της Ηπείρου.

Ο άτυχος άνδρας είχε διακομισθεί αρχικά στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπου οι γιατροί κατάφεραν προσωρινά να τον σταθεροποιήσουν. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο.

Εκεί, οι νευροχειρουργοί έδωσαν σκληρή μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, το διαμπερές τραύμα στο κεφάλι και οι βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε, αποδείχθηκαν μοιραία.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ο 57χρονος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

 

 

Πηγή: skai.gr

Προηγούμενο

Καρδίτσα: Νεκρός βρέθηκε 51χρονος τραγουδιστής - Εντοπίστηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του

Επόμενο

Βρετανία: Δεν έχουμε δει στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι το Ιράν μπορεί να χτυπήσει την Ευρώπη

Σχετικά Άρθρα