IDF: «Θα χτυπάμε για τουλάχιστον άλλες τρεις βδομάδες το Ιράν»

Ο ταξίαρχος και επρόσωπος των IDF Έφι Ντεφρίν δήλωσε ότι ο στρατός του Ισραήλ έχει πολλούς στόχους ακόμα να χτυπήσει.

Ο ισραηλινός στρατός θα διεξάγει επιχειρήσεις κατά του Ιράν για τουλάχιστον τρεις βδομάδες

Ο ταξίαρχος και επρόσωπος των IDF Έφι Ντεφρίν δήλωσε ότι ο στρατός του Ισραήλ έχει πολλούς στόχους ακόμα να χτυπήσει.

«Έχουμε μπροστά μας χιλιάδες στόχους» ανέφερε.

IDF: Θα χτυπάμε τουλάχιστον για άλλες τρεις εβδομάδες το Ιράν

«Είμαστε έτοιμοι, σε συντονισμό με τους Αμερικανούς συμμάχους μας, με σχέδια που εκτείνονται τουλάχιστον μέχρι την εβραϊκή γιορτή του Πάσχα, περίπου τρεις εβδομάδες από τώρα. Έχουμε και ακόμη πιο εκτεταμένα σχέδια για τρεις επιπλέον εβδομάδες μετά από αυτό».

Πλάνα από κάμερες ασφαλείας δείχνουν βλήματα διασποράς από ιρανικό πύραυλο να χτυπούν στο Ισραήλ.

Ένα συγκεκριμένο βίντεο που δημοσίευσε η Αστυνομία δείχνει μία από τις βόμβες διασποράς που εκτοξεύτηκαν από ιρανικό βαλλιστικό πύραυλο να πλήττει το κεντρικό Ισραήλ.

Η στιγμή της πρόσκρουσης σε δρόμο στο Ισραήλ

Η στιγμή της πρόσκρουσης είναι τρομακτική, καθώς φαίνεται ότι σε μόλις λίγα μέτρα ένας άνθρωπος απομακρύνεται από το σημείο.

Αναφέρθηκαν πολλαπλά σημεία πρόσκρουσης σε ολόκληρο το κεντρικό Ισραήλ, με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν ελαφρά και να προκληθούν υλικές ζημιές, μετέδωσαν οι Times of Israel.

Υπάρχουν μάλιστα αναφορές ότι μεταξύ των σημείων που επλήγησαν από τη νέα ιρανική βαλλιστική επίθεση, ήταν και ένα κτιριακό συγκρότημα όπου φιλοξενείται το αμερικανικό προξενείο.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο

Ν. Ανδρουλάκης: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε

Επόμενο

Φραστικό επεισόδιο του Φουρνιέ με οπαδό του Πανιωνίου: Πήγε να του... ορμήξει ο Γάλλος και αποβλήθηκε

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Πέθανε και ο πατέρας της οικογένειας τουριστών που δηλητηριάστηκαν στην Τουρκία – Τρεις καταδίκες είχε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου

Δεν κατάφερε, τελικά, να κρατηθεί στη ζωή ο πατέρας της τετραμελούς οικογένειας τουριστών, που δηλητηριάστηκαν κατά την παραμονή τους…