Ιατροδικαστής Λέων: «Σας ευχαριστώ» είπε και αποχώρησε οριστικά την υπόθεση της Πάτρας

Αφού ολοκλήρωσε το «χρέος» του ως προς την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της Πάτρας, ο ιατροδικαστής κ. Γρηγόρης Λέων με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την έρευνα και παραδίδει τα σκήπτρα στους πραγματογνώμονες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λέων σημείωσε ότι πρόθεσή του ήταν να εξηγήσει τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης, ώστε να γίνει ευρύτερα κατανοητό το ζήτημα που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη.

«Προσπάθησε με κάθε τρόπο να βοηθήσω το ευρύ κοινό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης που εμφανίζονταν στα σχετικά ρεπορτάζ» έγραψε θεωρώντας ότι «αυτό ήταν το χρέος μου ως επιστήμονα και το έκανα συχνά σε βάρος της δουλειάς και του προσωπικού μου χρόνου».

Πλέον έχουν οριστεί πραγματογνώμονες για να συνεχίσουν τις έρευνες γύρω από τον «μυστήριο» θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη -Μαλένας, Ίριδας και Τζωρτζίνας- και να καθορίσουν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό τους.

«Προσωπικά θα τηρήσω την υπόσχεσή μου σε όσα ΜΜΕ την έχω ήδη δώσει και θα επιστρέψω στα υπόλοιπα καθήκοντά μου» ξεκαθάρισε ο ιατροδικαστής και ευχαρίστησε όλους όσους παρακολουθούσαν τις δηλώσεις του αυτό το διάστημα και υποστήριξαν τις θέσεις και τις υποψίες του σχετικά με τους θανάτους των τριών άτυχων κοριτσιών.

 

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα