Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον «παρκαδόρο» του Ελαφονησίου που συνελήφθη για έκτη φορά

Ο άνδρας, υπεύθυνος πάρκινγκ, συνελήφθη την Πέμπτη (11/06), ενώ κατηύθυνε αυτοκίνητα στον χώρο της επιχείρησης

ΕΡΤ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Για άγρα πελατών και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία κατηγορείται ο «παρκαδόρος» του Ελαφονησίου που συνελήφθη από αστυνομικούς που παρίσταναν τους τουρίστες.

Ο άνδρας, υπεύθυνος πάρκινγκ, συνελήφθη την Πέμπτη (11/06), ενώ κατηύθυνε αυτοκίνητα στον χώρο της επιχείρησης και όπως διαπιστώθηκε είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο άλλες πέντε φορές.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

«Συνελήφθη ημεδαπός για άγρα πελατών και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία στα Χανιά

Στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων για την αντιμετώπιση του φαινομένου του αθέμιτου ανταγωνισμού και την εν γένει εφαρμογή της τουριστικής νομοθεσίας και μετά από καταγγελίες για άγρα πελατών από υπαλλήλους υπαίθριων ιδιωτικών χώρων στάθμευσης σε περιοχή του Δήμου Κισάμου χθες (11.06.2026) οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε ειδική αστυνομική επιχείρηση και με χρήση τεχνικών μέσων (drone), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν 21χρονο ημεδαπό εργαζόμενο να στέκεται επί του δημόσιου οδοστρώματος παρεμποδίζοντας τη διέλευση οχημάτων επισκεπτών, κατευθύνοντας τα με τα χέρια του σε συγκεκριμένο υπαίθριο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης ιδιοκτησίας 28χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για άγρα πελατών και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου».

Προηγούμενο

Βρετανία: Νέος υπουργός άμυνας ο Νταν Τζάρβις στη θέση του Τζον Χίλι

Επόμενο

ΥΠΟΙΚ: Άμεσα οι ανακοινώσεις μετά την απόφαση Αρείου Πάγου για τους δανειολήπτες

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα