Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
28.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Γαλάζια… επιστράτευση και χαλαρές στιγμές, πριν το προσυνέδριο

Πρέπει να διαβάσετε

Σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου «στρατοπεδεύει» η Νέα Δημοκρατία, εν αναμονή του προσυνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Λίντο το Σάββατο.

Στο κυβερνών κόμμα δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην εκδήλωση, εξ ου και η «επιστράτευση» πρωτοκλασάτων στελεχών όπως ο ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος εικονίζεται στις φωτογραφίες του Creta24, μαζί με τον Γιάννη Μπρατάκο, Γενικό Διευθυντή της ΝΔ και πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών που μίλησε μάλιστα απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης CRETA, και τον Θανάση Νέζη, στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το προσυνέδριο θα έχει σίγουρα προεκλογική χροιά, άρα ήταν φυσικό επόμενο ο πρωθυπουργός να κατέβει στο παρκέ …του Λίντο με τη βασικότατη σύνθεσή του! Υπό αυτή την έννοια, ήταν αδύνατο να λείπει και ο μπαρουτοκαπνισμένος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που έχει κρατήσει και το τιμόνι της παράταξης.

Και συν τοις άλλοις είναι και Ηρακλειώτης, άρα είναι ευεργετικό και για τον ίδιο να ανανεώσει τον αέρα (των Βρυξελλών) μ’ αυτόν της ιδιαίτερης πατρίδας του! Όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απόψε ξεναγήθηκε στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και αύριο θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, για να μιλήσει στο προσυνέδριο.

Απ’ τα πιο δυνατά επικοινωνιακά χαρτιά που θα …ρίξει, είναι αυτό των υδρογονανθράκων στην Κρήτη. Υπόψιν, ότι οι «κεραίες» του Creta24 «συνέβαλαν» τα «γαλάζια» στελέχη να χαλαρώνουν πίνοντας το ποτό τους στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν. Το πρωί κάποιοι εξ αυτών περιόδευσαν και στην πόλη του Ηρακλείου…

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα