Επίσκεψη Πιερρακάκη στο Πρότυπο Γυμνάσιο και Λύκειο Ηρακλείου – «Διαδραστικοί πίνακες σε όλα τα σχολεία μέχρι το Σεπτέμβριο»

Πρέπει να διαβάσετε

Στο Ηράκλειο παραμένει ο Υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε στο ΙΤΕ, προκειμένου να παραστεί στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του ιδρύματος και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το Πρότυπο Γυμνάσιο και Λύκειο Ηρακλείου. 

Εκεί συζήτησε με τους μαθητές και τους καθηγητές και παρακολούθησε τη διεξαγωγή του μαθήματος με τη χρήση διαδραστικού πίνακα. “Είδαμε με τους συνεργάτες μου πως αξιοποιείται ο διαδραστικός πίνακας πλέον στην εκπαιδευτική διαδικασία. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο μάθημα έχει ο εκπαιδευτικός, αλλά η τεχνολογία μπορεί να κάνει πιο ενδιαφέρον το μάθημά του. Και το είδαμε ήδη αυτό να γίνεται κατά τη διάρκεια του μαθήματος και στα δύο σχολεία.”

Ο κ. Πιερρακάκης προανήγγειλε πολύ μεγάλες αλλαγές σε αυτό το πλαίσιο μέσα στους επόμενους μήνες και δήλωσε πως βάσει προγραμματισμού, τον επόμενο Σεπτέμβριο διαδραστικοί πίνακες θα υπάρχουν σε όλα τα σχολεία.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα