Ένοπλο επεισόδιο σε χωριό του Ηρακλείου: Παραδόθηκε ο 21χρονος για τους πυροβολισμούς

Οι δύο νεαροί, φαίνεται να είχαν μεταξύ τους έντονη αντιπαράθεση για προσωπικούς λόγους - Ο 21χρονος κατηγορείται ότι πυροβόλησε

Intime
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι (05/05) στις αστυνομικές αρχές Ηρακλείου, ο 21χρονος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο ένοπλο επεισόδιο, που σημειώθηκε την Κυριακή (03/05) σε χωριό του Δήμου Μιωνά Πεδιάδας στο Ηράκλειο.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Όπως έγραψε το CRETA24, από το ένοπλο επεισόδιο τραυματίστηκε ένα άνδρας 24 ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο νεαροί, φαίνεται να είχαν μεταξύ τους έντονη αντιπαράθεση για προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο 24χρονος στις Αρχές, ο 21χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε επανειλημμένα προς το μέρος του, στοχεύοντας χαμηλά. Μάλιστα, ένα από τα βλήματα τον πέτυχε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Μετά το συμβάν, ο 21χρονος εγκατέλειψε το σημείο και εξαφανίστηκε.

Παράλληλα, οι Αρχές συλλέγουν μαρτυρίες και εξετάζουν κάθε διαθέσιμο στοιχείο, ώστε να διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες του αιματηρού περιστατικού.

Προηγούμενο

Metallica στο ΟΑΚΑ: Έκτακτη ανακοίνωση για νέα διαθέσιμα εισιτήρια

Επόμενο

Διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ηρακλείου της Ν.Δ.

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Φ. Παρασύρης: «Σοβαρά ζητήματα προς διευκρίνιση στην τροπολογία, με την οποία προσπαθείτε να διορθώσετε τη μετατροπή των οικοπέδων σε χωράφια»

Εισηγητής από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ήταν σήμερα ο Φραγκίσκος Παρασύρης, Βουλευτής Ηρακλείου και Υπεύθυνος του Κ.Τ.Ε.…