Άμεση ήταν η ανταπόκριση των super market Χαλκιαδάκης στην έκκληση που απηύθυνε χθες η «Διακονία Αγάπης» της Αρχιεπισκοπής Κρήτης για συγκέντρωση τροφίμων.

Ο Επίσκοπος Κνωσού Πρόδρομος Ξενάκης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ Κρήτης κάλεσε τους πολίτες να βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολή συγκυρία, με την εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε να δείχνει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Αναλυτικά στην ευχαριστήρια ανακοίνωση της «Διακονίας Αγάπης» αναφέρεται:

«Η «Διακονία Αγάπης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ευχαριστεί θερμά τα Σ/Μ «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ» για την προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να συνεχίσει την ταπεινή της διακονία πρός τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Η «Διακονία Αγάπης» είναι μια φιλανθρωπική δράση προσφοράς και αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, που προσφέρει, σε σταθερή και τακτική βάση, υλική στήριξη σε περίπου 1700 οικογένειες.

Και πάλι ευχαριστούμε θερμά τα Σ/Μ «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ» και συγκεκριμένα την κα Χριστίνα Χαλκιαδάκη για την ανταπόκριση και προσφορά στο κάλεσμα της Τοπικής μας Εκκλησίας, για την ανακούφιση των ανθρώπων του Τόπου μας».