Έκκληση στους πολίτες αλλά και στους καταστηματάρχες να τηρούν τα μέτρα προστασίας ώστε να βγει το Ρέθυμνο το δυνατόν συντομότερα από το βαθύ κόκκινο που βρίσκεται σήμερα, έκανε η γενική γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Ρεθύμνου Αθηνά Τσικιντίνου μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA.

Όπως ανέφερε η κα. Τσικιντίνου είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός πως τα εμπορικά καταστήματα φέτος το Πάσχα είναι ανοιχτά καθώς «πέρσι τα καταστήματα μας έμειναν κλειστά το Πάσχα με ότι επιπτώσεις είχε αυτό. Σίγουρα το γεγονός πως τις επόμενες μέρες θα ανοίξει και η εστίαση θα παίξει ρόλο ώστε να αυξηθεί η κίνηση».

Η επιβάρυνση της επιδημιολογικής εικόνας του Ρεθύμνου δεν προβληματίζει μόνο τους ειδικούς αλλά και τους επαγγελματίες καθώς όσο παραμένει στο «βαθύ κόκκινο» το Ρέθυμνο τόσο εντείνεται η ανησυχία για την πορεία της τουριστικής σεζόν.

«Θα ήθελα να καλέσω τους πολίτες να είναι προσεκτικοί αυτό το διάστημα και να τηρούν τα μέτρα. Είναι θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό να καταφέρουμε να βγούμε από το «βαθύ κόκκινο» που βρισκόμαστε σήμερα ως δήμος γιατί θα παίξει πιστεύω καθοριστικό ρόλο και στον αριθμό των τουριστών που θα επιλέξουν να έρθουν για διακοπές. Επίσης ζητώ και από τους συναδέλφους να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα που πρέπει τόσο οι ίδιοι όσο και οι πελάτες τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η γενική γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Ρεθύμνου.