Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ ότι, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) θα προβεί στη διανομή ειδών παντοπωλείου ( φασόλια, ζυμαρικά, ρύζι, παξιμάδι, ελαιόλαδο, ζάχαρη και γραβιέρα ) και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (υγρό πιάτων, οδοντόκρεμα, φυσικό σαπούνι, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό πλυντηρίου και καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 08:00 π.μ – 14:00 μ.μ στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Σε περίπτωση που η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και 2891023913.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα