Διαγραφή γυναίκας – διαιτητή από ΕΠΣ λόγω σχέσης με τον αρχιδιαιτητή Μπένετ

Σε δριμύτατες καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στον χώρο της ελληνικής διαιτησίας και στην διαγραφή της Έλενης Λαμπαδάριου προχώρησε η ΕΠΣ Πειραιά.

Η «Ένωση» με ανακοίνωση της διαχωρίζει οριστικά και αμετάκλητα τη θέση της από την άλλοτε διαιτητή υποστηρίζοντας πως η συγκεκριμένη πλέον «έχει αναλάβει χρέη προσωπικού εκπαιδευτή – και όχι μόνον, του νέου αρχιδιαιτητή κ. Μπένετ» ενώ «παράλληλα έχει αναλάβει και συνοδός του και είναι σε διαρκή στενότατη επαφή και σχέση τις περισσότερες ώρες της ημέρας».

«Η κα Λαμπαδαρίου, δεν κατανοεί ότι αυτή η πρόδηλη στενότατη επαφή, που ήδη συζητιέται στην ΕΠΟ και στους διαδρόμους της, εκθέτει επίσης ανεπανόρθωτα και την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ειδικά σε μια εποχή που από ότι φαίνεται ο Αρχιδιαιτητής ΜΠΕΝΕΤ δεν είναι παρά ένα απλό άβουλο ον, το οποίο προσπαθεί να φέρει σε πέρας τις εντολές που παίρνει. Και οι εντολές που παίρνει, είναι από ανθρώπους του παραποδοσφαίρου, από υπηρέτες που θα καταστρέψουν το άθλημα, που αγαπά η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 H E. Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ είναι πάντοτε απέναντι σε συμπεριφορές που ρίχνουν σκιές στο ποδόσφαιρο, το άθλημα που διακονούν όλοι οι ερασιτέχνες παράγοντες και τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Για τον λόγο αυτό τονίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχει πλέον η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με την κυρία Ελένη Λαμπαδαρίου, η οποία έχει αναλάβει χρέη προσωπικού εκπαιδευτή – και όχι μόνον, του νέου αρχιδιαιτητή κ. Μπένετ.

Παράλληλα έχει αναλάβει και συνοδός του και είναι σε διαρκή στενότατη επαφή και σχέση τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Λυπούμαστε βαθιά που ένας άνθρωπος που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Πειραιά, όπως εν προκειμένω η κα Λαμπαδαρίου, δεν κατανοεί ότι αυτή η πρόδηλη στενότατη επαφή, που ήδη συζητιέται στην ΕΠΟ και στους διαδρόμους της, εκθέτει επίσης ανεπανόρθωτα και την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ειδικά σε μια εποχή που από ότι φαίνεται ο Αρχιδιαιτητής ΜΠΕΝΕΤ δεν είναι παρά ένα απλό άβουλο ον, το οποίο προσπαθεί να φέρει σε πέρας τις εντολές που παίρνει.

Και οι εντολές που παίρνει, είναι από ανθρώπους του παραποδοσφαίρου, από υπηρέτες που θα καταστρέψουν το άθλημα, που αγαπά η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων.

Λυπούμαστε βαθιά που ένας άνθρωπος που προέρχεται από την Ένωση μας είναι το άλλο… μισό του Μπένετ, στην προσπάθεια να μπει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μονοπάτια του παρασκηνίου και των ανθρώπων που έγιναν γνωστοί- όχι για την προσφορά τους στο άθλημα αλλά επειδή κράταγαν τα,.. στοιχήματα άλλων παραγόντων σε περιοχές της Αττικής που είναι μακριά από τον Πειραιά γεωγραφικά και σε αξιοπρέπεια.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα