Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
26.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Τρ. Δέλλας: “Έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά”

Πρέπει να διαβάσετε

Με τον ΟΦΗ να έχει έναν ακόμα αγώνα να δώσει για την ολοκλήρωση των εφετινών αγωνιστικών του υποχρεώσεων, ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στην ανοικτή για τον τύπο προπόνηση για την επόμενη ημέρα, με τον σχεδιασμό όπως είπε να έχει ήδη ξεκινήσει.

Η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ρίχνει την αυλαία για τον φετινό ΟΦΗ και χωρίς να υπάρχει διάθεση να χαθεί χρόνος, άπαντες στις τάξεις της ομάδας με πρώτο τον Τραϊανό Δέλλα, έχουν ήδη αρχίσει τη δουλειά για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο προπονητής της κρητικής ομάδας, στις δηλώσεις του στην ανοικτή για τους δημοσιογράφους προπόνηση.

Μιλώντας αρχικά για τον αγώνα που έρχεται με τον Παναιτωλικό ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως στόχος είναι η νίκη για την πρωτιά των play outs, ενώ παράλληλα ανέφερε πως θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ ως τώρα, όπως ο Κώστας Γιαννούλης, στο τελευταίο του παιχνίδι με τον ΟΦΗ: “Εξαρχής οι στόχοι μας ήταν δυο να αποφύγουμε τις περιπέτειες και να τερματίσουμε πρώτοι στα play outs. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Στον αγώνα αυτό θα παίξουν κάποια παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως ο Κώστας Γιαννούλης που θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του με τον ΟΦΗ και θα ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί για να τιμήσουν αυτό το παιδί”.

Για πρώτη φορά ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην έναρξη του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά, καθώς όπως είπε η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού έχει σχεδόν ολοκληρωθεί: “Η αξιολόγηση σε ένα μεγάλο βαθμό έχει γίνει και έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Μόλις περάσει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και με παιδιά που τελειώνουν τα συμβόλαια τους”.

Αναφορικά με τον σχεδιασμό αυτό, ο Δέλλας τόνισε πως ζητούμενο είναι να παραμείνει ένας κορμός και να ενισχυθεί η ομάδα στις μετεγγραφές: “Οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις δεν μας εμποδίζουν στο να προχωράμε την ενίσχυση που θέλουμε. Αυτό που προέχει είναι να έχουμε μια βάση και να ενισχύσουμε αυτόν τον κορμό για να μας οδηγήσει την επόμενη χρονιά”.

Τέλος στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Ομίλου αποκάλυψε πως στο πρώτο διήμερο του Ιουλίου θα γίνει η έναρξη της προετοιμασίας, μέσα στην οποία είναι πιθανό να γίνουν κάποιες τελευταίες μετεγγραφές: “Αρχές Ιουλίου θα έχουμε την πρώτη μας συγκέντρωση, για να έχουμε περιθώριο να δουλέψουμε τις επόμενες εβδομάδες και να είμαστε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα. Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για μετεγγραφές μεσούσης της προετοιμασίας αλλά σίγουρα όσο μεγαλύτερο είναι το παζλ κατά την διάρκεια της, τόσο το καλύτερο είναι για έναν προπονητή”.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα