Χρήστος Γιαλιάς: «Αν με χρειαστούν τα παιδιά του θα είμαι εκεί» – Τι λέει πρώην συνεργάτης του

Πρέπει να διαβάσετε

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά έξω από το σπίτι του στη Μάνδρα, ο πρώην συνεργάτης του μίλησε στο MEGA. Όπως τόνισε, οι σχέσεις τους «έσπασαν» λόγω των διαφοροποιήσεων στα επαγγελματικά τους, όμως ο ίδιος ήταν απόλυτος: «Αν με χρειαστούν τα παιδιά του, θα είμαι εκεί. Ο Χρήστος ήταν σαν αδερφός για μένα».

Όπλα και χρήματα εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του δολοφονηθέντα επιχειρηματία στη ΜάνδραΧρήστου Γιαλιά, κατά την έρευνα που έκαναν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του Χρήστου Γιαλιά το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκαν παράνομα όπλα.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές φαίνεται να έχουν βρει ένα πιστόλι και ένα περίστροφο, για τα οποία ο επιχειρηματίας δεν είχε άδεια. Όπως μετέδωσε ο Alpha, τα όπλα που βρέθηκαν, μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας, όπου θα γίνει βαλλιστική για να δουν οι αστυνομικοί αν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι ο Χρήστος Γιαλιάς φοβόταν για τη ζωή του, κάτι που φαίνεται από τα όπλα που εντοπίστηκαν σπίτι του. Αξίζει να σημειωθεί πως τα όπλα αυτά δεν είχαν άδεια και τα κατείχε παράνομα ο δολοφονημένος επιχειρηματίας.

Τελευταία σύντροφος του Χρήστου Γιαλιά: «Δεν έχει νόημα η ζωή μου»

Συγκλονισμένη από τη δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά εμφανίστηκε η τελευταία σύντροφός του.

«Ήμασταν πολύ δεμένοι, χωρίς εμένα μόνο στη δουλειά πήγαινε. Δεν έχει νόημα η ζωή μου. Όλοι το ξέρανε για εμάς. Είναι όλη μου η ζωή δεν μπορώ να το πιστέψω, δε γίνεται να πεθαίνει έτσι ο Χρήστος μου», είπε στον Alpha για τη δολοφονία του.

«Ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος. Τον ζήλευα πάρα πολύ, όσον αφορά την πρώην του δεν είχαμε προβλήματα απλά τον ζήλευα. Ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ πάθος, ήταν ό,τι μπορούσα να ζητήσω σε έναν άνδρα. Ήταν σε όλα κύριος (…) Πάντα είχε το νου του, αλλά όχι ότι φοβόταν» πρόσθεσε.

 

Πηγήnewsbomb.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα