Χάρης Μαμουλάκης: Να μην επαναληφθούν οι ανεκπλήρωτες κυβερνητικές δεσμεύσεις

«Να αποζημιωθούν όλοι οι άνθρωποι και για το σύνολο των ζημιών που έχουν υποστεί»

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Με αφορμή τις δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων από το Ηράκλειο για τους πληγέντες από τα πλημμυρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης ζητάει άμεσες και πλήρεις αποζημιώσεις, αναφέροντας σε δήλωσή του:

«Η κακοκαιρία που δοκίμασε την Κρήτη τα τελευταία 24ωρα και είχε ως συνέπεια ένας συνάνθρωπός μας να χάσει τη ζωή του και να καταγραφούν ανυπολόγιστες καταστροφές σε υποδομές, κατοικίες, επιχειρήσεις, στην αγροτική παραγωγή και στο ζωικό κεφάλαιο, πρέπει να προκαλέσει σύσσωμη και διαρκή κινητοποίηση.

Οι υπουργικές δηλώσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας θα μπορούσαν να καθησυχάζουν αν δεν υπήρχε η σκληρή πραγματικότητα από το πρόσφατο παρελθόν με ανάλογες καταστροφές και αντίστοιχες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που έμειναν ανεκπλήρωτες.

Προσωπικά, παραμένω στο πλευρό των πληγέντων, αναδεικνύοντας το θέμα και πιέζοντας ώστε να μην χαθεί ούτε μια μέρα. Να αποζημιωθούν όλοι οι άνθρωποι και για το σύνολο των ζημιών που έχουν υποστεί, να προχωρήσουν τα απαραίτητα έργα αποκατάστασης δικτύων και υποδομών, όπως και τα έργα θωράκισης των περιοχών, ώστε να μην ξαναζήσουμε ανάλογες καταστάσεις.».

Προηγούμενο

Λαϊκή Συσπείρωση: «Προβλήματα σε περιοχές του δήμου Ηρακλείου από τις πρόσφατες καταστροφές αιτίες και απαιτούμενα μέτρα»

Επόμενο

Ουρές και κίνηση σημειωτόν για ακόμη μια ημέρα στον ΒΟΑΚ

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Χνάρης: «Άμεση λήψη μέτρων για τη δίκαιη, αξιόπιστη και νόμιμη ολοκλήρωση της κτηματογράφησης στο Ρέθυμνο, χωρίς να διακινδυνεύσουν οι περιουσίες των πολιτών»

Στην κατάθεση κοινοβουλευτικής αναφοράς προέβη ο Βουλευτής Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ, Μ. Χνάρης σε συνέχεια των όσων ανέδειξαν με…