Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, 2025
22.2 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Αυγενάκης για Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μεσσαράς: Η σημερινή εξέλιξη δικαιώνει τις αγωνίες των πολιτών

Πρέπει να διαβάσετε

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τα όσα ανακοίνωσε νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης 20/11 από το Ρέθυμνο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για την ίδρυση και στελέχωση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μεσσαράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Αυγενάκη:

“Με ικανοποίηση και αίσθημα δικαίωσης ακούσαμε τις εξαγγελίες του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για την ίδρυση και στελέχωση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μεσσαράς, με έδρα τις Μοίρες.

Πρόκειται για ένα πάγιο, δίκαιο και απολύτως τεκμηριωμένο αίτημα των κατοίκων και των φορέων της περιοχής, που γίνεται πραγματικότητα.

 

Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια των σταθερών παρεμβάσεών μας, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους φορείς της περιοχής, με στόχο να αναδειχθεί η επείγουσα ανάγκη λειτουργίας της ήδη συσταθείσας Υποδιεύθυνσης Μεσσαράς.

 

Η σημερινή εξέλιξη δικαιώνει τις αγωνίες των πολιτών και τις συντονισμένες προσπάθειες όλων όσοι στάθηκαν με επιμονή στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας.

 

Η ίδρυση και πλήρης στελέχωση της νέας Υποδιεύθυνσης, μαζί με τις εξειδικευμένες επιχειρησιακές ομάδες που προβλέπονται, θα συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της αστυνόμευσης, στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας και στην πρόληψη της παραβατικότητας.

 

Η Πολιτεία, με τη σημερινή της απόφαση, κάνει ένα ουσιαστικό βήμα εμπιστοσύνης προς τους πολίτες της περιοχής και στέλνει ένα σαφές μήνυμα ασφάλειας, νομιμότητας και κοινωνικής συνοχής.

 

Η Κρήτη δεν είναι τα περιστατικά βίας που στιγμάτισαν τις τελευταίες ημέρες.
Είναι ένας τόπος γενναίος, παραγωγικός και νομοταγής, που αξίζει να προχωρά με σταθερότητα, ασφάλεια και προοπτική.”

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα