Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022
28.9 C
αίθριος καιρός - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Απίστευτο περιστατικό στο αεροδρόμιο Ηρακλείου: Μετέφερε τους επιβάτες σε λάθος αίθουσα και… συνελήφθη!

Πρέπει να διαβάσετε

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, όλα συνέβησαν όταν ένας οδηγός λεωφορείου επίγειας εξυπηρέτησης ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, πήγε να παραλάβει τους επιβάτες ενός αεροσκάφους από την Ουαλία.

Από την Ουαλία – που δεν συμπεριλαμβάνεται στην Συνθήκη Σένγκεν – κατέφθασαν στο Ηράκλειο περίπου 172 επιβάτες, εκ των οποίων ο 59χρονος οδηγός παρέλαβε τους 55 και τους μετέφερε από το αεροσκάφος στο κτίριο του αεροδρομίου. Σε αυτό το σημείο έγινε και το… ευτράπελο!

Ο 59χρονος άνδρας αντί να μεταφέρει τους επιβάτες στην αίθουσα αφίξεων για χώρες που δεν συμπεριλαμβάνονται στη Συνθήκη Σένγκεν, όπου πραγματοποιείται και ο απαραίτητος έλεγχος των διαβατηρίων, τους αποβίβασε σε αίθουσα που μεταφέρονται οι επιβάτες που καταφθάνουν στο Ηράκλειο από χώρες που συμπεριλαμβάνονται στη Συνθήκη και που δεν γίνεται έλεγχος των διαβατηρίων!

Οι επιβάτες, όπως ήταν επόμενο, πέρασαν χωρίς να τους γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και από αυτούς εντοπίστηκαν μόνο οι 29, όπου τους πραγματοποιήθηκε ο σχετικός έλεγχος και οι άλλοι 26… αναζητούνται.

Ο 59χρονος οδηγός, σίγουρα θα θυμάται για καιρό την συγκεκριμένη ημέρα, αφού συνελήφθη για διευκόλυνση εισόδου στη χώρα, χωρίς άσκηση ελέγχου εισόδου.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα