Απαντούν με αιχμές στον Μ. Μποκέα

Πρέπει να διαβάσετε

Ο τρόπος που ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας την αδειοδότηση της δεύτερης μονάδας αφαλάτωσης, δεν πέρασε απαρατήρητος από την δημοτική παράταξη «Νέοι Δρόμοι».

Με ανακοίνωση της, η παράταξη της αντιπολίτευσης που βρέθηκε για σειρά ετών στη δημοτική αρχή της περιοχής σχολίασε μάλλον σκωπτικά την εξέλιξη, αναφέροντας πως η αδειοδότηση του έργου ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση τριών ετών, δείχνοντας να μην συμμερίζεται το ενθουσιώδες πνεύμα της ανάρτησης Μποκέα λίγες ώρες πριν.

Παράλληλα κύκλοι της παράταξης κάνουν λόγο για προσπάθεια οικειοποίησης του έργου από τον σημερινό δήμαρχο, καθώς το έργο σύμφωνα με τους ίδιους είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τους οι «Νέοι Δρόμοι» αναφέρουν:

«Χαιρετίζουμε την αδειοδότηση της 2ης μονάδας αφαλάτωσης στο δήμο Μαλεβιζίου, έστω και με καθυστέρηση τριών ετών.

Χαιρόμαστε που η προσπάθεια που ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Κώστα Μαμουλάκη ολοκληρώνεται και οι δύο πλέον μονάδες αφαλάτωσης, θα μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών του τόπου μας, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

Από την πλευρά μας παραμένουμε σε εγρήγορση και συνεχίζουμε να πιέζουμε με κάθε τρόπο, έτσι ώστε να προχωρήσουν και τα υπόλοιπα έργα που ξεκίνησαν την προηγούμενη δημαρχιακή περίοδο και μπορούν να προσφέρουν σημαντικά οφέλη στους συμπολίτες μας».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα