Οι εξελίξεις τρέχουν και το ΠΑΣΟΚ τώρα θέλει να πατήσει γκάζι! Έτσι την Δευτέρα αναμένεται η ανακοίνωση της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου ενώ θα υπάρξει και η ανανεωτική στελέχωση του τομέα επικοινωνίας, θα ακολουθήσουν επιτροπή διακήρυξης και η επιτροπή διεύρυνσης.
Όλα δείχνουν ότι επικεφαλής της νέας αυτής προσπάθειας ανασυγκρότησης θα είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης, που χαίρει εκτίμησης και αποδοχής από όλες τις πλευρές.
Ταυτόχρονα θα δοθεί εντολή για γραμματείες αυτοοργάνωσης σε όλους τους νομούς ενώ τα κλιμάκια του κόμματος θα περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα με στόχο να ισχυροποιηθούν παράλληλα τα ποσοστά, στις μετρήσεις που λαμβάνουν στη Χαριλάου Τρικούπη βλέπουν θετικά στοιχεία που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να κλείνει με δύο κερδισμένες μονάδες μετά τη ΔΕΘ.