Αιματηρό περιστατικό στο Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα δύο νεαροί – Στο νοσοκομείο ο 25χρονος και ο αστυνομικός

Στον εισαγγελέα αναμένεται να βρεθούν σήμερα δύο εκ των συμμετεχόντων στο αιματηρό περιστατικό το ξημέρωμα της Κυριακής στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για νεαρής ηλικίας άτομα που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συμπλοκής και στην κατοχή τους βρέθηκαν μαχαίρια. Οι δυο προαναφερθέντες ήταν στην παρέα του 25χρονου που δέχτηκε τον πυροβολισμό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στο ναυτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο 33χρονος αστυνομικός, ο οποίος φέρει τραύμα στον αντίχειρα και κάποιες πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, δεν αποκλείουν και ο ίδιος να υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος που του προκάλεσε το μαχαίρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτός από την έρευνα της Δικαιοσύνης, έχει διαταχθεί και ΕΔΕ σε μία προσπάθεια να πέσει φως στα γεγονότα. Στο πλαίσιο της ΕΔΕ θα κληθούν να καταθέσουν όχι μόνο ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, αλλά και εκείνοι που βρέθηκαν στο σημείο και προσπάθησαν να χωρίσουν τα άτομα που μάλωναν, μέχρι που ακούστηκε ο πυροβολισμός.

Αστυνομικός δήλωσε στο Creta24 ότι «ο 33χρονος συνάδελφός του ενεπλάκη στη φασαρία, όταν είδε τους νεαρούς να χτυπούν τον 55χρονο πατέρα του, επειδή τους αρνήθηκε την είσοδο στο μπαρ και πως στην προσπάθειά του να αμυνθεί και να προστατευτεί αλλά και για να μην του πάρουν το όπλο, εκπυρσοκρότησε, χωρίς να το καταλάβει».

Από το περιβάλλον του θύματος αναφέρεται ότι «δέχτηκε τον πυροβολισμό ενώ ήταν στο έδαφος». Όμως, στο έδαφος ήταν και πάλευε και ο αστυνομικός, υποστηρίζουν συνάδελφοί του.

Yπενθυμίζεται πως οι κινήσεις όλων των εμπλεκομένων έχουν καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αρχών και αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έρευνα.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα