Αγία Πελαγία: Τελευταίο αντίο στα θύματα της κακοκαιρίας

Πρέπει να διαβάσετε

Το τελευταίο αντίο στα θύματα της κακοκαιρίας θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι, με την κοινωνία της Κρήτης να παραμένει σοκαρισμένη από τον άδικο χαμό των δύο ανθρώπων.

Η Ευγενία Σηφάκη-Κιρίλοβα και ο Κώστας Βεργάκης «χάθηκαν» μέσα σε τόνους λάσπης όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στην Αγία Πελαγία.

Ο 50χρονος και η 49χρονη είχαν μεταβεί σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα που διατηρεί ο φωτογράφος στην περιοχή, αφού η άτυχη γυναίκα εργαζόταν εμεί ως καθαρίστρια.

Πριν καλά καλά καταλάβουν πως βρέθηκαν να καλούν τα οικεία τους πρόσωπα αφού το νερό είχε φτάσει στα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Η Ευγενία, μητέρα δύο παιδιών, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, ωστόσο ήταν τέτοια η ορμή των νερών που δεν κατάφερε να σωθεί αφού παρασύρθηκε στη θάλασσα.

Ο άτυχος φωτογράφος και πατέρας δύο παιδιών, παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και σφηνώθηκε στο αντιπλημμυρικό έργο με τον 50χρονο να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά, ενώ η 49χρονη γυναίκα εντοπίστηκε την Κυριακή, από δύτες,  στην θάλασσα.

Η κηδεία του Κώστα Βεργάκη θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο του Ηρακλείου, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία για την Ευγενία Σηφάκη-Κιρίλοβα θα ψαλεί στις 3:30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Τσαλικάκι.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα