Αγία Πελαγία: «Να μην ξανασυμβεί» – Συγκλονίζει ο σύζυγος της Ευγενίας που «χάθηκε» στη φονική πλημμύρα

Πρέπει να διαβάσετε

«Να μην ξανασυμβεί». Αυτό δήλωσε ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ευγενίας Σηφάκη Κιρίλοβα, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην Αγία Πελαγία, στο σημείο όπου έχασε την ζωή της η άτυχη γυναίκα, όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της πλημμύρας της 15ης Οκτωβρίου 2022.

Με λίγα λουλούδια στο χέρι και συγκινησιακά φορτισμένος ο Μιχάλης Σηφάκης παραβρέθηκε στο τρισάγιο που τελέστηκε το πρωί, για τα θύματα της φονικής κακοκαιρίας, με πρωτοβουλία των κατοίκων της Αγίας Πελαγίας. «Έχουν περάσει σχεδόν 6 μήνες. Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε, είναι δύσκολο όμως πολύ», ανέφερε.

«Η κάθε μητέρα όταν χαθεί χάνονται όλα από το σπίτι. Δεν υπάρχει πια, να την πειράξουμε, να μας μιλήσει», δήλωσε συγκινημένος και συμπλήρωσε: «Μας λείπουν οι ώρες που είχαμε μαζί, να πάμε βόλτα, να βγάλει φωτογραφίες που της άρεσε.»

Ο ίδιος έκανε λόγο για ευθύνες των αρμοδίων, ωστόσο δεν θέλησε να διευκρινίσει πως θα κινηθεί σε νομικό επίπεδο. «Να μην ξανασυμβεί αυτό», επανέλαβε και τόνισε πως θα πρέπει να ληφθούν μέτρα καθώς κακοκαιρίες είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν ξανά.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα