Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Άγγλοι διεθνείς ποδοσφαιριστές «λιώμα» σε στριπ κλαμπ μέχρι τα ξημερώματα
Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκαν οι Άγγλοι διεθνείς Τζακ Γκρίλις και ο Τζόρνταν Πίκφορντ, μετά από νυχτερινή έξοδο στο Μάντσεστερ που συζητήθηκε έντονα στα βρετανικά media.
Οι δύο άσοι της Έβερτον, μαζί με τον Τζέιμς Γκάρνερ, αρχικά δείπνησαν με την υπόλοιπη ομάδα στο γνωστό εστιατόριο The Ivy Manchester και στη συνέχεια συνέχισαν τη βραδιά τους στο πολυτελές gentlemen’s club «Whiskey Down» στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Γκρίλις έφτασε στο μαγαζί λίγο πριν τα μεσάνυχτα και αποχώρησε τα ξημερώματα, ενώ φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τον δείχνουν να μπαίνει σε αυτοκίνητο με τα προσωπικά του αρχικά στα καθίσματα. Ο διεθνής Άγγλος φέρεται να διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρέα με φίλους και συμπαίκτες του.
Αντίστοιχα, ο Τζόρνταν Πίκφορντ αποχώρησε νωρίτερα από το κλαμπ, συνοδευόμενος από άνδρες ασφαλείας, ενώ και ο Γκάρνερ απαθανατίστηκε να φεύγει με ταξί από το σημείο.
Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η παρέα ξόδεψε μεγάλο χρηματικό ποσό κατά τη διάρκεια της βραδιάς, με το περιστατικό να προκαλεί αρκετά σχόλια στα social media.
Η υπόθεση αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω της κατάστασης του Γκρίλις, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει πλήρως μετά τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός για σημαντικό διάστημα μέσα στη σεζόν. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται στην Έβερτον ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχει μείνει εκτός πλάνων της εθνικής Αγγλίας για το προσεχές Μουντιάλ, αλλά συνεχίζει να δουλεύει εντατικά για την επιστροφή του.
Την ίδια στιγμή, ο Πίκφορντ αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στα «Τρία Λιοντάρια», ενόψει των υποχρεώσεων της Αγγλίας το καλοκαίρι.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Γκρίλις απασχολεί τα media για εξωγηπεδικές στιγμές, καθώς πρόσφατα είχε εντοπιστεί να αποκοιμιέται σε rooftop bar στο Μάντσεστερ κατά τη διάρκεια εξόδου με φίλους του.
Πηγή: monobala.gr