Βλάβη στο αεροπλάνο που θα μετέφερε τον Κ. Τασούλα στη Σλοβενία

Η βλάβη παρουσιάστηκε πριν ο κ. Τασούλας να επιβιβαστεί στο Embraer με προορισμό τη Λιουμπλιάνα

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα». Με αυτή τη φράση αντέδρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, όταν ενημερώθηκε ότι το αεροσκάφος Embraer που θα τον μετέφερε στην Λουμπλιάνα για την ετήσια Σύνοδο Arraiolos παρουσίασε βλάβη.

Τελικά ο Κ. Τασούλας ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας με δικινητήριο C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο έχει το ρόλο του εφεδρικού αεροσκάφους και η μοναδική παρενέργεια ήταν ότι η πτήση διήρκεσε λίγο παραπάνω.

Στη σύνοδο συμμετέχουν οι «μη εκτελεστικοί» πρόεδροι των χωρών-μελών της ΕΕ, όπως της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Σλοβακίας, της Μάλτας, της Λετονίας, της Πολωνίας, της Ουγγαρίας και της Εσθονίας.

Προηγούμενο

Προχωράνε οι εγκρίσεις για Νέους Αγρότες, σχεδόν 40 εκ. ευρώ η δαπάνη για την Κρήτη

Επόμενο

Ηράκλειο: Νέα εποχή για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Σήμερα τα εγκαίνια παρουσία Παπασταύρου

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα