Ο Λ. Αυγενάκης για τα 52 χρόνια ΝΔ

Το μήνυμα του πρώην υπουργού και βουλευτή Ηρακλείου για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας – «Κοιτάζουμε μπροστά με ενότητα και πίστη στις αρχές μας»

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Σήμερα, Κυριακή 4 Οκτωβρίου είναι τα 52 γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας και ο πρ. Υπουργός και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«52 χρόνια Νέα Δημοκρατία. 52 χρόνια μιας παράταξης βαθιά συνδεδεμένης με την πορεία της Ελλάδας.

Ήταν, είναι και παραμένει το μεγάλο λαϊκό κόμμα της χώρας. Η μεγάλη μας παράταξη που ένωσε διαφορετικές γενιές, άντεξε στις δυσκολίες, πρωταγωνίστησε στις μεγάλες εθνικές επιλογές και έβαλε τη δική της ισχυρή σφραγίδα στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.

Για μένα, αυτή η διαδρομή έχει και ένα ξεχωριστό, προσωπικό αποτύπωμα. Είχα την τιμή να υπηρετήσω τη Νέα Δημοκρατία από πολλές θέσεις ευθύνης και, ως Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, να γυρίσω ολόκληρη την Ελλάδα, να γνωρίσω και να συνεργαστώ με χιλιάδες στελέχη, μέλη και φίλους της παράταξής μας. Ανθρώπους που κράτησαν και κρατούν τη Νέα Δημοκρατία δυνατή σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Κοιτάζουμε αυτή τη μεγάλη διαδρομή με υπερηφάνεια, αλλά κυρίως κοιτάζουμε μπροστά. Με ενότητα, πίστη στις αρχές μας και καθαρό προσανατολισμό.

Στηρίζουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη των επόμενων εθνικών εκλογών, για μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία και για να συνεχίσει η Ελλάδα σταθερά μπροστά.

Χρόνια πολλά στη Νέα Δημοκρατία μας!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν τη μεγάλη ιστορία της!»

 

Προηγούμενο

Δ. Μυλοποτάμου: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα και την Τρίτη

Επόμενο

Ο Ρούμπιο στην Αθήνα με γεμάτη ατζέντα: Ανατολική Μεσόγειος, ενέργεια, Τουρκία και F-35

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Κ. Σπυριδάκη: « Δεν θα δώσουμε χείρα βοηθείας σε μια κύρωση που μειώνει τις απαιτήσεις από τον επενδυτή και αυξάνει το ρίσκο για τον πολίτη»

Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλή των Ελλήνων για την Κύρωση της Πρώτης Τροποποίησης της από 14 Απριλίου…