Σε “σοκ” τα Αμιρά για τον 15χρονο Γιάννη – Ένα ολόκληρο χωριό αγωνιά

Στο πλευρό της οικογένειας η τοπική κοινωνία – Ευχή όλων ο 15χρονος να βγει νικητής από τη δύσκολη μάχη

Intime
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το χωριό των Αμιρών Βιάννου την περιπέτεια του 15χρονου Γιάννη, o οποίοςτραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίομε δίκυκλο το βράδυ του Σαββάτου (12/09) στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Οι κάτοικοι του χωριού, όπου διαμένει ο ανήλικος με την οικογένειά του, αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Γιάννης είναι ένα παιδί που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν στα Αμιρά και οι κάτοικοι του χωριού και αυτές τις ώρες όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην εξέλιξη της υγείας του. Η είδηση για τη σοβαρή κατάσταση του 15χρονου έχει προκαλέσει βαθιά συγκίνηση, αφού ο ανήλικος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί αλλά και κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται νοερά συνεχώς δίπλα στην οικογένεια, που περνά δύσκολες ώρες, περιμένοντας ένα καλό νέο.

Στο χωριό επικρατεί σιωπή και συγκίνηση, με τις ευχές όλων να συνοδεύουν τον 15χρονο στη δύσκολη μάχη που δίνει. Όλοι εύχονται ο Γιάννης να καταφέρει να ξεπεράσει αυτή τη μεγάλη δοκιμασία και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που τον αγαπούν.

Προηγούμενο

Γαλλία: Αστυνομικός πετάει 29χρονο με το κεφάλι στο έδαφος – Πέθανε 13 μέρες μετά

Επόμενο

Οι ΗΠΑ παραδέχθηκαν για πρώτη φορά ότι διαθέτουν όπλα στο Διάστημα

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα