Κόντης: «Τεράστια νίκη – Είμαι πολύ χαρούμενος που προπονώ αυτά τα παιδιά»

Τι είπε ο προπονητής του ΟΦΗ αμέσως μετά την σπουδαία νίκη του Ομίλου στο ''Καραϊσκάκης''

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ο Χρήστος Κόντης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τη νίκη του ΟΦΗ στο Φάληρο, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που προπονεί την συγκεκριμένη ομάδα.

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε και στην σημασία που είχε το μηδέν στην άμυνα , ενώ τόνισε ότι καθημερινά οι παίκτες του κάνουν step-up και παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Magenta TV:

«Τι να πω; Μεγάλη νίκη, τεράστια νίκη. Μπράβο στα παιδιά, πολύ ωραίο παιχνίδι. Συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση, θάρρος, αυταπάρνηση. Κάθε μέρα τους λέω να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και το κάνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που προπονώ αυτά τα παιδιά. Είναι δικό τους αυτό, 100%! Χαίρομαι γιατί μετά από πολλά χρόνια κάναμε εκτός έδρας νίκη με τον Ολυμπιακό».

Για το «0» στην άμυνα: «Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πέρσι είχαμε κάποια θέματα στην αμυντική μας λειτουργία. Φέτος έχουμε δουλέψει περισσότερο, έχουμε περισσότερη αυτοσυγκέντρωση, καλύτερες τοποθετήσεις. Κάθε φορά που έχουμε το «0» πίσω, λέω ότι ένα γκολ θα το βάλουμε».

Προηγούμενο

Έσπασε την κατάρα και έγραψε ιστορία ο ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκης»

Επόμενο

Σιγκαπούρη: Άνδρας έχασε δίκη για τα 369.000 δολάρια που έδωσε ως δώρο στη πρώην σύντροφό του

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα