Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Βαρύ είναι το κλίμα στο Ηράκλειο από την απώλεια της Ιωάννας Μανδαλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 65 ετών, λίγους μόλις μήνες μετά τον χαμό του πατέρα της.
Σύμφωνα με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, η 65χρονη φαρμακοποιός είχε αποχαιρετήσει τον περασμένο Μάρτιο τον πατέρα της, Αντώνη Μανδαλάκη, συνταξιούχο δάσκαλο με καταγωγή από τη Βιάννο, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για την οικογένεια. Μήνες αργότερα, η ίδια έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που τη γνώριζαν.
Το τελευταίο αντίο στην Ιωάννα Μανδαλάκη θα πουν σήμερα, Παρασκευή 28 Αυγούστου, συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία της θα γίνει στις 15:30 από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 3.
Ιδιαίτερα συγκινημένοι είναι και οι παλιοί συμμαθητές της από το Λύκειο Μοιρών, απόφοιτοι του 1979, που πληροφορήθηκαν με συντριβή την απώλειά της.
Ο Κώστας Παραδεισανός την αποχαιρέτησε με λόγια βαθιάς συγκίνησης, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Η Γιάννα μας, η Γιάννα Μανδαλάκη, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Δεν το χωράει ο νους… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας, σε Φως Ουράνιο. Η αξιοπρέπεια, το ήθος, η αγάπη σου, φυλαχτό για όλη την παρέα μας».
Με τον δικό τους τρόπο αποχαιρέτησαν τη Γιάννα και άλλοι άνθρωποι από το περιβάλλον της, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και την ξεχωριστή θέση που είχε στις καρδιές τους.
Η δικηγόρος Πελαγία Ζαχαριουδάκη έγραψε: «Καλό ταξίδι Γιάννα! Στην αγκαλιά των γονέων σου ξανά που σε λάτρευαν! Συλλυπητήρια στην οικογένειά της!».
«Έφυγε και το κορίτσι με τις κόκκινες κοτσίδες! Καλό σου ταξίδι στο άπειρο!», ανέφερε από την πλευρά της η Ευτυχία Μαλλιαράκη.
Η Ιωάννα Μανδαλάκη αφήνει πίσω τον σύζυγό της Μανώλη Δασκαλάκη, τη μοναχοκόρη της και τους δικούς της ανθρώπους, που σήμερα θα της πουν το τελευταίο αντίο.