Τραγωδία σε πρόγαμο στη Μεσαρά: 65χρονος πνίγηκε ενώ έτρωγε

Ο άνδρας έχασε της αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Intime
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τραπέζι πριν από το γάμο ενός ζευγαριού στη Μεσαρά, την περασμένη Τετάρτη (20/05).

Το κλίμα χαράς ανατράπηκε όταν ένας 65χρονος, συγγενής του γαμπρού, πνίγηκε ενώ έτρωγε. Ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και στο σημείο επικράτησε πανικός.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οφείλεται στην απόφραξη των αεροφόρων οδών από κομμάτι φαγητού.

Προηγούμενο

Μάλια: Άγριο επεισόδιο έξω από μπαρ - Ξυλοκόπησαν 30χρονο

Επόμενο

Εξοργισμένος Ανδρουλάκης στη Βουλή: Κακοποιούν την δημοκρατία για να διατηρήσουν την εξουσία

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

«Υγεία και ασφάλεια στην εργασία» – Σεμινάριο και εκπαίδευση του προσωπικού της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. στο ΠΣΚΗ από την εταιρία “ErgoProlipsis”

Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 12 Ιουνίου 2025, το σεμινάριο – εκπαίδευση με θέμα: «Υγεία και ασφάλεια στην εργασία –…