«Παραολυμπιακό Πανόραμα» και BeActive στο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στον Αφραθιά

Στη δράση θα συμμετέχουν μαθητές του Γυμνασίου Τυμπακίου

Μια ξεχωριστή δράση αφιερωμένη στον αθλητισμό, τη συμπερίληψη και τις αξίες του Παραολυμπιακού Κινήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαΐου στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», στον Αφραθιά Τυμπακίου στο Δήμο Φαιστού!

Το «Παραολυμπικό Πανόραμα»,, έρχεται στο νέο Αθλητικό Κέντρο, στα πλαίσια της εκστρατείας BeActive η οποία προωθεί ενεργά την ένταξη και τη γνωριμία με τα Παραολυμπιακά αθλήματα, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και την ισότιμη συμμετοχή όλων στον αθλητισμό και στηρίζει έμπρακτα δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και την κοινωνική ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς.

Στη δράση θα συμμετέχουν μαθητές του Γυμνασίου Τυμπακίου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα Παραολυμπιακά αθλήματα, να ενημερωθούν για τις αρχές της ισότητας, της προσπάθειας και του σεβασμού στη διαφορετικότητα, να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες μέσα από διαδραστικές αθλητικές δραστηριότητες και βιωματική συμμετοχή και να γνωρίσουν από κοντά καταξιωμένους αθλητές με αναπηρία!

Το «Παραολυμπιακό Πανόραμα» συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», το Αθλητικό Σωματείο «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ», ο Δήμος Φαιστού, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και με την στήριξη του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BEACTIVE – Be Active Hellas του ΥΠΑΙΘ Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού!

Προηγούμενο

Κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ

Επόμενο

«Έκρηξη» ροών στην Κρήτη: Η ανησυχία των αρχών και το Νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης

Σχετικά Άρθρα