Άγιο Όρος: 48χρονος μοναχός δίνει μάχη για τη ζωή του – Πήδηξε από ασθενοφόρο που ήταν εν κινήσει

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην κοινότητα του Αγίου Όρους μετά το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διακομιδή ενός 48χρονου δόκιμου μοναχού από τη Μονή Αγίου Παύλου με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline, ο μοναχός του Αγίου Όρους νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μετά από μια απρόσμενη ενέργεια που μετέτρεψε τη μεταφορά του με ασθενοφόρο σε πραγματικό θρίλερ.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 48χρονος φέρεται να παρουσίασε έντονη σύγχυση και ανησυχία.

Ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρισκόταν εν κινήσει προς την Ουρανούπολη, ο μοναχός άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του οχήματος και πήδηξε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ σταμάτησαν άμεσα και τον μετέφεραν αρχικά στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, όμως η κρισιμότητα της κατάστασής του επέβαλε την άμεση διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Εκεί νοσηλεύεται διασωληνωμένος, με τους γιατρούς να δίνουν τιτάνια μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς ο 48χρονος υπέστη πολλαπλά τραύματα και επανειλημμένες ανακοπές καρδιάς.

Πηγή: newsit

Προηγούμενο

Εξαφάνιση 16χρονης από δομή φιλοξενίας στο Χαλάνδρι, τι αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού

Επόμενο

Από 12ετή κάθειρξη, αθώος 36χρονος αλλοδαπός, για βιασμό ανήλικης

Σχετικά Άρθρα