Είχαμε γράψει και πριν μερικές ημέρες, όταν ο Ηλίας Πουρσανίδης πήγε το Κύπελλο στο μνήμα του Μανώλη Λιδάκη, ότι η ιστορική κατάκτηση αυτή του ΟΦΗ, θα… ταξιδέψει μέχρι τους ουρανούς.
Αυτά ήταν και τα λόγια που είχαν πει λίγο μετά τον ιστορικό τελικό και που τώρα τα κάνουν πράξη. Σήμερα (5/05) αντιπροσωπεία του ΟΦΗ βρέθηκε στο κοιμητήριο της Ελιάς, στον τάφο του Ευγένιου Γκέραρντ, τελώντας τρισάγιο στη μνήμη του αγαπημένου τους Ολλανδού. Φυσικά δεν μπορούσαν να μην του πάνε το Κύπελλο!

«Το Κύπελλο στην Ελιά στον Ευγένιο Γκέραρντ και στο χωριό του, μέσα σε πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα τελεσαμε τρισάγιο στη μνήμη του, συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΟΦΗ για την πρωτοβουλία. Ευχαριστούμε όλο τον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ για την τεράστια χαρά που μας έδωσε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος μετά από 39 χρόνια, και τώρα Ευρώπη.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.», έγραψε στο facebook ο π. Γεώργιος Μπαλτζάκης.