Ελάχιστος κόσμος, σχεδόν άδειοι δρόμοι και κλειστά καταστήματα: Αυτή είναι η εικόνα που επικρατεί στο κέντρο του Ηρακλείου, ανήμερα της Δευτέρας του Πάσχα (13/04), με το τοπίο να θυμίζει εποχές… lockdown.

Αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν ανοιξιάτικες, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που επέλεξαν να περάσουν την σημερινή ημέρα, κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.
Οι περισσότεροι φαίνεται να συνεχίζουν το… Πάσχα στο χωριό, ενώ άλλοι προσπαθούν να επανέλθουν από το άφθονο φαγοπότι!

Όσοι το έκαναν, επέλεξαν να πιουν έναν καφέ σε κάποιο κατάστημα εστίασης του κέντρου ή να περπατήσουν στους άδειους πεζόδρομους. Στο κέντρο του Ηρακλείου βρέθηκαν όμως και κάποιοι τουρίστες, αφού η σεζόν σταδιακά έχει ξεκινήσει.


Υπενθυμίζεται, πως λόγω της αργίας του Πάσχα και σήμερα τα εμπορικά καταστήματα παρέμειναν κλειστά. Αναμένεται να λειτουργήσουν από αύριο Τρίτη 14 Απριλίου.